Prekės informacija
Apie prekę
Priemonė padeda išgauti stangrias, pilnas ir gyvybingas garbanas, suteikia plaukams blizgesio. Kliniškai įrodyta, kad losjono nuo karščio apsauganti sudedamoji dalis sumažina žalą ir drėgmės praradimą formuojant plaukus. Praturtintas trijų rūšių proteinais, suteikiančiais trigubą galią, ir kokosų aliejumi bei figų ekstraktu.
Naudojimas: jei turite natūraliai garbanotus plaukus, losjoną tepkite ant drėgnų arba sausų plaukų ir formuokite pirštais. Norėdami sukurti garbanas, tepkite ant drėgnų plaukų ir išdžiovinkite naudodami plaukų džiovintuvo difuzorių. Nenuplaukite. Tik išoriniam naudojimui. Degus.
Ingredients (INCI): AQUA, ALCOHOL DENAT., VP/VA COPOLYMER, PVP, POLYQUATERNIUM-46, GLYCERIN, POLYQUATERNIUM-7, HYDROLYZED CHESTNUT EXTRACT, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, AVENA SATIVA (OAT) KERNEL PROTEIN, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) PROTEIN, FICUS CARICA FRUIT EXTRACT, COCOS NUCIFERA FRUIT EXTRACT, PANTHENOL, SODIUM STEARATE, SODIUM CHLORIDE, PHENOXYETHANOL, PARFUM, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, HEXYL CINNAMAL, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, LIMONENE, COUMARIN.
Naudojimas: jei turite natūraliai garbanotus plaukus, losjoną tepkite ant drėgnų arba sausų plaukų ir formuokite pirštais. Norėdami sukurti garbanas, tepkite ant drėgnų plaukų ir išdžiovinkite naudodami plaukų džiovintuvo difuzorių. Nenuplaukite. Tik išoriniam naudojimui. Degus.
Ingredients (INCI): AQUA, ALCOHOL DENAT., VP/VA COPOLYMER, PVP, POLYQUATERNIUM-46, GLYCERIN, POLYQUATERNIUM-7, HYDROLYZED CHESTNUT EXTRACT, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, AVENA SATIVA (OAT) KERNEL PROTEIN, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) PROTEIN, FICUS CARICA FRUIT EXTRACT, COCOS NUCIFERA FRUIT EXTRACT, PANTHENOL, SODIUM STEARATE, SODIUM CHLORIDE, PHENOXYETHANOL, PARFUM, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, HEXYL CINNAMAL, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, LIMONENE, COUMARIN.
Prekės kodas
3801017002912
VICTORIA BEAUTY Losjonas garbanotiems ir banguotiems plaukams su kokosų aliejumi, trijų rūšių proteinais, 150 ml
7.49 €
Prekės informacija