Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su privatumo politika
Slapukų nustatymai
  1. Ką reiškia ši privatumo politika?

Ši privatumo politika (toliau - Privatumo politika) padės suprasti, kokius duomenis UAB „Baltijos didmena“, juridinio asmens kodas 125702927, Trakų g. 3, Vilnius (toliau - Paslaugų teikėjas ) renka internetinėjewww.membershop.lt (toliau - Interneto svetainė) ir mobiliojoje aplikacijoje MEMBERSHOP (toliau – Mobilioji aplikacija), kodėl juos renka ir ką su jais daro.

  1. Kokius Jūsų asmens duomenis mes renkame ?

Jums apsilankius Interneto svetainėje, Mobiliojoje aplikacijoje, buveinės adresu, susisiekus su mumis el. paštu ar telefonu, renkame šią informaciją:

  • Registracijos tikslais – vardas, el. pašto adresas. Šie asmens duomenys yra tvarkomi Jūsų sutikimo pagrindu ir saugomi 10 (dešimt) metų nuo paskutinio Jūsų mūsų Internetinėje svetainėje ir (ar) Mobiliojoje aplikacijoje.

  • Sutarties sudarymo ir vykdymo tikslais – vardas, pavardė, el. pašto adresas, telefono ryšio numeris, prekės pristatymo adresas, prekės/paslaugos apmokėjimo duomenys (banko sąskaitos Nr., apmokėjimo būdas ir pan.), pirkimo istorija (įsigytos prekės, kaina ir pan.), kita su sutarties sudarymu ir vykdymu susijusi informacija. Šie asmens duomenys yra tvarkomi dėl būtinybės vykdyti sutartį, sudarytą su Jumis ir saugomi 10 (dešimt) metų nuo paskutinio Jūsų pirkinio mūsų Internetinėje svetainėje ir (ar) Mobiliojoje aplikacijoje.

  • Paslaugų teikėjo klientų aptarnavimo kokybės gerinimo, kontroliavimo, kad informacija būtų teikiama kvalifikuotai ir operatyviai tikslais (telefoninių pokalbių įrašai) – telefono numeris, asmens balso įrašas, pokalbio data, pokalbio pradžios ir pabaigos laikas. Šie asmens duomenys yra tvarkomi Jūsų sutikimo pagrindu ir saugomi 1 metus nuo įvykusio telefoninio pokalbio.

  • Asmenų ir turto saugumo užtikrinimo tikslais (vaizdo stebėjimas) – vaizdo duomenys. Šie asmens duomenys yra tvarkomi Paslaugų teikėjo teisėto intereso pagrindu ir saugomi 30 (trisdešimt) kalendorinių dienų nuo vaizdo įrašo padarymo dienos.

  • Tiesioginės rinkodaros tikslais - vardas, pavardė, el. pašto adresas, telefono numeris. Tiesioginės rinkodaros tikslu Paslaugų teikėjas tvarko Jūsų asmens duomenis teisėto intereso ir (ar) Jūsų sutikimo pagrindu.

Jei Jūs, įsigydami prekę iš Internetinės svetainės ir (ar) Mobiliosios aplikacijos, aiškiai neišreiškėte sutikimo dėl tiesioginės rinkodaros pranešimų siuntimo ir nepaprieštaravote, pažymėdamas laukelį „nesutinku“, Paslaugų teikėjas teisėto intereso pagrindu, siekiant susisiekti su Jumis bei pranešti apie naujienas ir kitą informaciją apie Paslaugų teikėjo siūlomas prekes ir (ar) pasiūlymus ir pan., tvarko Jūsų, kaip Paslaugų teikėjo kliento, asmens duomenis (vardas, pavardė, pareigos, el. pašto adresas) tiesioginės rinkodaros tikslu, siųsdamas Jums pranešimus el. paštu. Kiekvieną kartą siunčiant tiesioginės rinkodaros pranešimą Jums bus suteikiama galimybė atsisakyti tiesioginės rinkodaros pranešimų, pranešant apie tai nurodytu el. paštu ar kitais būdais, nurodytais šioje privatumo politikoje.

Esant Jūsų sutikimui, Paslaugų teikėjas tvarko šiuos Jūsų asmens duomenis: vardas, pavardė, telefono numeris, el. pašto adresas.

Esant Jūsų sutikimui ir (ar) Paslaugų teikėjo teisėtam interesui Jūsų asmens duomenys bus tvarkomi 5 (penkerius) metus nuo paskutinių aktyvių veiksmų atliktų mūsų Internetinėje svetainėje ir (ar) Mobiliojoje aplikacijoje (prisijungimo, registracijos ir (ar) kt. aktyvių veiksmų).

  • Kandidatų į darbo vietą duomenų bazės administravimo ir informavimo apie laisvas vietas tikslu, siekiant ateityje pasiūlyti darbo pasiūlymą - vardas, pavardė, gimimo data, telefono numeris, darbovietė, el. pašto adresas, gyvenamoji vieta (adresas), išsilavinimas, pageidaujamas darbas, gyvenimo aprašymo gavimo data, asmeninės savybės, darbo patirtis: paskutinė darbovietė, darbo stažas darbovietėje, užimtos pareigos, kita darbo patirtis; užsienio kalbų mokėjimas: kalba, skaitymo, rašymo, kalbėjimo lygiai; gebėjimas dirbti kompiuterio programomis, kiti duomenys ir motyvai, pageidaujamas atlyginimas; kita gyvenimo aprašyme, rekomendacijoje ir (ar) motyvaciniame laiške pateikiama informacija. Šie duomenys yra tvarkomi Jūsų sutikimo pagrindu ir saugomi 2 (dvejus) metus po sutikimo gavimo dienos.

  • informaciją apie Jūsų kompiuterį ir apie Jūsų apsilankymus ir naudojimąsi Interneto svetaine ir (ar) Mobiliąja aplikacija, įskaitant Jūsų IP adresą, prisijungimo prie Interneto svetainės ir (ar) Mobiliosios aplikacijos laiką ir datą. Šie duomenys tvarkomi Jūsų sutikimo pagrindu ir saugomi žemiau lentelėje nurodytais terminais. Detalesnė informaciją rasite skiltyje „Slapukai“.

  • bet kokie kiti Jūsų asmens duomenys, kuriuos Jūs galite pateikti mums bet kuriuo metu, su mumis bendraudami – parašydami elektroniniu paštu, rašydami ar skambindami telefonu ar atvykę į buveinės vietą. Šie duomenys tvarkomi Jūsų sutikimo pagrindu ir saugomi 2 metus.

  1. Slapukai

Slapukas yra informacija, kurią interneto serveris siunčia į interneto naršyklę, ir kuri yra saugoma naršyklėje. Ši informacija yra siunčiama į interneto serverį kiekvieną kartą, kai naršyklė prašo atidaryti puslapį iš serverio. Tai leidžia interneto serveriui nustatyti ir stebėti interneto naršyklę.

Daugiau informacijos apie Internetinėje svetainėje naudojamus slapukus rasite čia:

Slapuko pavadinimas

Slapuko atliekamos funkcijos

Duomenų tvarkymo tikslas

Sukūrimo momentas

Galiojimo laikas

language

Saugo vartotojui parinktą kalbą.

Bazinis svetainės funkcionalumas

Apsilankius interneto svetainėje

Iki naršyklės uždarymo

sid_key

Oxid core naudojamas sesijos valdymui.

Bazinis svetainės funkcionalumas

Apsilankius interneto svetainėje

Iki naršyklės uždarymo

sid

Sesijos ID.

Bazinis svetainės funkcionalumas

Apsilankius interneto svetainėje

Iki naršyklės uždarymo

nfqcanaryreleaseuser

Canary release funkcionalumas.

Bazinis svetainės funkcionalumas

Apsilankius interneto svetainėje

Iki naršyklės uždarymo

affilate_mail

Saugo vartotoją, kuris pakvietė dabar besiregistruojantį žmogų.

Bazinis svetainės funkcionalumas

Apsilankius interneto svetainėje

Iki naršyklės uždarymo

oFilterHistory

Saugo prekių sąrašo filtro pasirinkimus.

Bazinis svetainės funkcionalumas

Apsilankius interneto svetainėje

Iki naršyklės uždarymo

BasketReservation

Saugo ar vartotojas atnaujino krepšelio galiojimo laiką.

Bazinis svetainės funkcionalumas

Apsilankius interneto svetainėje

Iki naršyklės uždarymo

toBasket

Saugo ar neprisijungęs vartotojas bandė įsidėti prekę į krepšelį, vartotojui prisijungus prekė įdedama automatiškai.

Bazinis svetainės funkcionalumas

Apsilankius interneto svetainėje

Iki naršyklės uždarymo

scroll, location

Saugo, kiek reikia pascrollinti puslapį, paspaudus kokią nors nuorodą ir grįžus atgal.

Bazinis svetainės funkcionalumas

Apsilankius interneto svetainėje

Iki naršyklės uždarymo

mobileFilterShown

Saugo ar vartotojas buvo atsidaręs filtrus.

Bazinis svetainės funkcionalumas

Apsilankius interneto svetainėje

Iki naršyklės uždarymo

mobileFilterActiveTab

Saugo, kurį filtrų tabą vartotojas buvo atsidaręs.

Bazinis svetainės funkcionalumas

Apsilankius interneto svetainėje

Iki naršyklės uždarymo

last_shown_page

Saugo, kiek vartotojas buvo nuskrolinęs prekių sąraše.

Bazinis svetainės funkcionalumas

Apsilankius interneto svetainėje

Iki naršyklės uždarymo

layout

Saugo, kokį išpardavimų atvaizdavimą vartotojas pasirinko.

Bazinis svetainės funkcionalumas

Apsilankius interneto svetainėje

Iki naršyklės uždarymo

iCookiePermissionLevel

Vartotojo slapukų pasirinkimo nustatymas

Nustatyti ar vartotojas patvirtino ir kokį slapukų lygį patvirtino, susipažino su slapukų politika

Apsilankius interneto svetainėje, vartotojui patvirtinus pranešimą apie slapukus

5 metai

AB tests

Saugo informaciją, kokie funkcionalumo testai šiuo metu vyksta

Skirtingo turinio vartotojams atvaizdavimas

Apsilankius interneto svetainėje

6 mėnesiai

omnisendSessionID, soundestID, omnisendCartProducts, soundest-views

Naujienlaiškių sistema

Vartotojų lankomumo iš naujienlaiškių analizė

Apsilankius interneto svetainėje

Iki naršyklės uždarymo

omnisendAnonymousID

Naujienlaiškių sistema

Vartotojų lankomumo iš naujienlaiškių analizė

Apsilankius interneto svetainėje

1 metus

58911158597ed77f384ae6f0-sID ir pan.

Naujienlaiškių sistema

Vartotojų lankomumo iš naujienlaiškių analizė

Apsilankius interneto svetainėje

seanso, 1 metus

snalytics_u, snRedirect

Paieškos funkcionalumas

Vartotojų paieškos analizė

Apsilankius interneto svetainėje

1 metus

fbsr_..., fbm_..., fr, oo, ddid

Facebook

Trečiosios šalies naudotojo elgesiu grindžiamos internetinės reklamos tikslais

Apsilankius interneto svetainėje

10 min, 1 metus, 90 dienų, 5 metai, 28 dienos

mp_..._mixpanel, mp_mixpanel__c

Mixpanel

Vartotojų elgsenos analizė

Apsilankius interneto svetainėje

1 metus

__atuvs, __atuvc

Addthis

Nuorodos pasidalinimo su kitais funkcionalumas

Apsilankius interneto svetainėje

30 min, 1 metus

_hjIncludedInSample

Hotjar

Vartotojų elgsenos analizė

Apsilankius interneto svetainėje

Iki naršyklės uždarymo

__utma, __utmb, __utmc, __utmt, __utmz, __utmx,

__utmxx

Google analitika

Vartotojų lankomumo analizė

Apsilankius interneto svetainėje

2 metai, iki naršyklės uždarymo, 18 mėnesių

_ga, _gat, _gid, AMP_TOKEN, _gaexp

Google analitika

Vartotojų lankomumo analizė, trečiosios šalies naudotojo elgesiu grindžiamos internetinės reklamos tikslais

Apsilankius interneto svetainėje

2 metai, iki naršyklės uždarymo, 1 diena

snTestGroup

Paieškos laukelio rodymas

Papildomas svetainės funkcionalumas

Apsilankius interneto svetainėje

1 metai

C, TPC, GCM, CM, CM14, token, otsid, uid, cid, adtrc, SR<RotatorID>, CT<TrackingSetupID, EBFCD<BannerID>, EBFC<BannerID>, CFFC<TagID>

AdForm

Trečiosios šalies naudotojo elgesiu grindžiamos internetinės reklamos tikslais

Apsilankius interneto svetainėje

Iki naršyklės uždarymo, 1/14/7/60 dienų

Lidc, bcookie, bscookie, L1c, BizoID, BizoData, BizoUserMatchHistory, BizoNetworkPartnerIndex, token, Player_settings_0_3, LyndaLoginStatus, throttle-XXX, NSC_XXX

Linkedin

Trečiosios šalies naudotojo elgesiu grindžiamos internetinės reklamos tikslais

Apsilankius interneto svetainėje

Iki naršyklės uždarymo, 1 diena, 1 metai

Savo internetinėje svetainėje naudojame „trečiosios šalies slapukus“, tai yra slapukus, kurių valdytojais nesame mes, pvz., Google Partners, Facebook, RTB, Adform, Google Analytics, Hotjar, Mixpanel. Šiuos slapukus mes renkame siekdami gauti statistinę informaciją apie internetinės svetainės naudojimą bei Jūsų elgesiu grindžiamos internetinės reklamos tikslais.

Nepaisant to, jei nesutinkate, kad būtų naudojami slapukai ir (ar) norite savo sutikimą atšaukti, prašome informuoti mus el. pašto adresu info@membershop.lt. Čia rasite slapukų nustatymus.

  1. Tiesioginė rinkodara

Jei pageidaujate gauti mūsų naujienas ir pasiūlymus, gali išreikšti savo sutikimą dėl tiesioginės rinkodaros pranešimų gavimo dvejais būdais:

  • registracijos metu, paspausdami mygtuką „SUTINKU“ gauti MemberShop naujienas bei pasiūlymus el. paštu;

  • prisijungę prie savo vartotojo paskyros mūsų Internetinėje svetainėje adresu https://membershop.lt/index.php?cl=account_newsletter ir paspausdami mygtuką „SUTINKU“ gauti MemberShop naujienas bei pasiūlymus el. paštu.

Taip pat Jūs turite teisę bet kada nemokamai nesutikti gauti tiesioginės rinkodaros pranešimus, informuodami mus el. pašto adresu info@membershop.lt ir (arba) paspausdamas atitinkamą nuorodą bet kuriame Jums jau išsiųstame pranešime apie pasiūlymus.

  1. Vaikų asmens duomenys

Interneto svetainėje teikiamos paslaugos skirtos tik vyresniems nei 14 metų asmenims. Jei turėsime pagrįstų abejonių, kad tvarkome duomenis asmenų, kurie yra jaunesnio amžiaus nei nurodyta šioje dalyje, mes pašalinsime šių asmenų duomenis iš duomenų bazių.

  1. Duomenų gavėjai

Mes galime atskleisti informaciją apie Jus mūsų darbuotojams, vadybininkams, tarpininkams, tiekėjams ar subrangovams, jei pagrįstai reikia tiems tikslams, pvz., su prekių pirkimu susijusias finansines operacijas interneto svetainėje gali tvarkyti mūsų mokėjimo paslaugų teikėjai, specifinėms paslaugoms teikti Jūsų asmens duomenis galime perduoti kitiems paslaugų teikėjams, pavyzdžiui, interneto svetainės prieglobos paslaugų teikėjams, kurjerių tarnyboms, serverių ir jų techninės priežiūros paslaugų teikėjams, el. pašto paslaugų teikėjams ir pan.

Be to, mes galime atskleisti informaciją apie Jus:

  • jei mes turime padaryti tai pagal įstatymą;

  • siekiant apginti savo teises ar interesus (įskaitant Jūsų duomenų pateikimą tretiesiems asmenims, siekiant išieškoti Jūsų įsiskolinimus mums).

Išskyrus kaip numatyta šioje Privatumo politikoje, mes neteikiame Jūsų asmens duomenų jokioms trečiosioms šalims.

  1. Jūsų asmens duomenų saugumas

Jūsų asmens duomenys bus tvarkomi laikantis Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo bei kitų teisės aktų nustatytų reikalavimų. Tvarkydami Jūsų asmens duomenis, mes įgyvendiname organizacines ir technines priemones, kurios užtikrina asmens duomenų apsaugą nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, pakeitimo, atskleidimo, taip pat nuo bet kokio kito neteisėto tvarkymo.

Žinoma, duomenų perdavimas internetu iš esmės yra nesaugus, ir mes negalime garantuoti saugaus duomenų perdavimo interneto tinklais.

  1. Kokios yra Jūsų teisės?

Jūs turite teisę:

  • pateikti rašytinį prašymą mums suteikti Jums informaciją, ar su Jumis susiję duomenys yra tvarkomi, o jei tokie duomenys yra tvarkomi, turite teisę susipažinti su savo asmens duomenimis ir šia informacija: duomenų tvarkymo tikslai; atitinkamų asmens duomenų kategorijos; duomenų gavėjai arba duomenų gavėjų kategorijos, kuriems buvo arba bus atskleisti Jūsų asmens duomenys; kai įmanoma, numatomas asmens duomenų saugojimo laikotarpis arba, jei neįmanoma, kriterijai, taikomi tam laikotarpiui nustatyti;

  • reikalauti ištaisyti netikslius ar papildyti neišsamius su Jumis susijusius asmens duomenis;

  • reikalauti, kad mes ištrintumėme Jūsų asmens duomenis. Nepaisant to, ši teisė nėra absoliuti ir ją galima pagrįsti, kai yra bent viena iš šių priežasčių: asmens duomenys nebėra reikalingi, kad būtų pasiekti tikslai, kuriais jie buvo renkami arba kitaip tvarkomi; Jūs nusprendėte atšaukti savo sutikimą tvarkyti Jūsų asmens duomenis, kai Jūsų asmens duomenys yra tvarkomi išimtinai sutikimo pagrindu ir nėra jokio kito pagrindo tvarkyti Jūsų asmens duomenis; Jūsų asmens duomenys buvo tvarkomi neteisėtai; Jūsų duomenys turi būti ištrinti, kai mums yra nustatoma prievolė tą padaryti;

  • reikalauti, kad būtų apribotas Jūsų asmens duomenų tvarkymas, kai taikomas vienas iš šių atvejų: Jūs užginčijate duomenų tikslumą tokiam laikotarpiui, per kurį mes galime patikrinti Jūsų asmens duomenų tikslumą; Jūsų asmens duomenų tvarkymas yra neteisėtas ir Jūs nesutinkate, kad Jūsų duomenys būtų ištrinti, ir vietoj to prašote apriboti jų naudojimą; mums nebereikia Jūsų duomenų duomenų tvarkymo tikslais, tačiau jų reikia Jums, siekiant pareikšti, vykdyti arba apginti teisinius reikalavimus. Kai Jūsų asmens duomenų tvarkymas yra apribotas, tokius Jūsų duomenis mes galime tvarkyti, išskyrus saugojimą, tik gavus Jūsų sutikimą arba siekiant pareikšti, vykdyti arba apginti teisinius reikalavimus ir (arba) apsaugoti Jūsų ar kito asmens teises, arba dėl viešojo intereso priežasčių;

  • atšaukti sutikimą tvarkyti Jūsų asmens duomenis, kai asmens duomenys yra tvarkomi išimtinai Jūsų sutikimo pagrindu;

  • prašyti, kad Jūsų tvarkomus asmens duomenis persiųstumėme kitam duomenų valdytojui, kai tai techniškai yra įmanoma;

  • pateikti mums arba Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai skundą, jei manote, kad Jūsų, kaip asmens duomenų subjekto, teisės yra ir (ar) gali būti pažeistos.

  1. Trečiųjų šalių interneto svetainės

Mūsų Interneto svetainėje gali atsirasti nuorodų į kitas interneto svetaines. Mes nesame atsakingi už privatumo politiką ir jos įgyvendinimą trečiųjų šalių tinklapiuose.

  1. Atsakomybė

Jūs esate atsakingi už savo slaptažodžio ir vartotojo duomenų konfidencialumą ir už bet kuriuos veiksmus (duomenų perdavimą, pateiktus užsakymus ar kt.), kurie mūsų Interneto svetainėje atliekami prisijungus naudojant Jūsų prisijungimo duomenis. Jūs negalite atskleisti savo slaptažodžio tretiems asmenims. Jei mūsų Interneto svetainėje teikiamomis paslaugomis naudojasi trečiasis asmuo, prisijungęs prie Interneto svetainės naudodamasis Jūsų prisijungimo duomenimis, mes laikome, kad prisijungėte Jūs. Jei prarandate prisijungimo duomenis, Jūs privalote nedelsiant informuoti apie tai mus paštu, telefonu, faksu ar elektroniniu paštu.

Jūs esate atsakingas, kad Jūsų mums pateikti duomenys būtų tikslūs, teisingi ir išsamūs. Jeigu pasikeičia Jūsų pateikti duomenys, Jūs turite nedelsdamas mus apie tai informuoti, pakeisdamas atitinkamus duomenis registracijos formoje ar, jeigu duomenys nėra nurodyti registracijos formoje, informuodamas apie tai mus elektroniniu paštu. Mes jokiu atveju nebūsime atsakingi už žalą, atsiradusią Jums dėl to, jog Jūs nurodėte neteisingus ar neišsamius asmens duomenis arba neinformavote mūsų jiems pasikeitus.

  1. Privatumo politikos pakeitimai

Mes galime bet kada atnaujinti ar pakeisti šią Privatumo politiką. Tokia atnaujinta ar pakeista Privatumo politika įsigalios nuo jos paskelbimo mūsų Interneto svetainėje. Jei bus padaryti esminiai Privatumo politikos pakeitimai, apie tai bus pranešame Internetinėje svetainėje. Nepaisant to, Jums reikėtų kartais patikrinti šį puslapį ir įsitikinti, kad Jus tenkina aktuali Privatumo politikos versija.

  1. Kontaktinė informacija

Jei turite bet kokių klausimų, susijusių su šios Privatumo politikos sąlygomis, maloniai prašome su mumis susisiekti, žemiau nurodytais kontaktais:

UAB „Baltijos didmena“
Įmonės kodas: 125702927
Registracijos adresas: Trakų g. 3, Vilnius
Adresas korespondencijai: Kubiliaus g. 21, Vilnius
El. paštas.: info@membershop.lt

Kontaktinis telefonas: 8 700 555 20

Į gautus prašymus, skundus ar reikalavimus Jums atsakysime raštu teisės aktų nustatyta tvarka ir terminais ir stengiamės pateikti Jums informaciją kiek įmanoma greičiau, bet ne vėliau kaip per 30 dienų nuo Jūsų prašymo gavimo.

Jeigu, gavus prašymą, skundą ar reikalavimą, mums kils įtarimų dėl besikreipiančiojo asmens tapatybės, mes turime teisę paprašyti besikreipiančiojo asmens tapatybės dokumento.

Jei mes nesugebėsime suteikti Jums reikiamos informacijos ir (ar) turėsite pretenzijų dėl to, kaip yra tvarkomi Jūsų asmens duomenys, Jūs turite teisę kreiptis į Valstybinę duomenų apsaugos inspekciją, pateikdami skundą.



Paskutinis Privatumo politikos atnaujinimas buvo atliktas: 2018 m. lapkričio 12 d.